Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab. Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.06 09:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kávét lefőzzük, csomagoláson leírtak, picit hűtjük, habtejszínt felverjük, kávéba egyenként, jénai aljára, adag krém, tetejére krém, belemártogatjuk, babapiskótákat, csomagoláson, belekeverjük, habtejszínt, babapiskóta, kakaóporral, babapiskóta, tejszínhab, habtejszín, folytatjuk, tejszínhab, Megszórjuk, rétegezést, figyeljünk, hozzávalók, langyosra, megfőzzük, fektetjük, elfogynak, éjszakára, egyenként, felverjük, pudingpor, tetejére, lefőzzük, csomag babapiskóta, csomag csokis pudingpor, cukor, kávé, habtejszín,
|
|
|
|
|