Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavargatjuk, addig főzzünk mellé burgonyát és tört krumplival tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.05.22 20:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kockára vágott, megkavargatjuk, felcsíkozzuk, vöröshagyma, fűszerezzük, Disznómájat, krumplival, burgonyát, hagymával, felrakjuk, disznómáj, sertésmáj, átmossuk, átpirult, tálaljuk, étvágyat, Hagymás, kockára, olajban, percben, főzzünk, kívánok, Miután, csipet, sózzuk, étolaj, vágott, étolaj, vöröshagyma, sertésmáj, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|