Fogás: ital, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, kevergetve felforralom. Félreteszem hűlni. Finom lyukú szűrön átszűröm (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben). Poharakba öntök a málnás cukorszirupból, majd kockára vágott citromot is dobok a pohárba. Ízlés szerint felöntöm szénsavas-, vagy mentes vízzel, jégkockákat teszek bele és már szürcsölhető is a frissítő ital.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.07 19:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felkockázott citromhússal, kanál hátuljának, magok maradjanak, málnás cukorszirupból, frissítő ital, cukorszirupból, felkockázott, szürcsölhető, citromhússal, segítségével, Félreteszem, felforralom, jégkockákat, mindenkinek, hátuljának, kevergetve, maradjanak, szénsavas, Poharakba, nádcukor, frissítő, átszűröm, cukorral, jégkocka, szódavíz, szűrőben, felöntöm, citromot, limonádé, Ajánlom, kockára, málna, nádcukor, citrom, szódavíz, marék jégkocka,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|