Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Közepes fánk szaggatóval kiszaggatjuk és 3 darabot egymásra teszünk. Széleit bevagdossuk és ujjunkkal a közepét benyomjuk. Forró olajba megsütjük mindkét oldalát. Papírszalvétára kiszedjük, porcukorral meghintjük és lekvárt teszünk a közepébe. Lehet pudingot, vagy gyümölcsöt tenni helyette.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, nem olajos.
|
|
|
|
2 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.02 08:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
vzsuzsa64 |
2012.01.06. 09:50 (#2) |
|
|
Nagyon jól néz ki.Majd ki próbálom. |
|
cathy222 |
2012.01.03. 15:25 (#1) |
|
|
Ilyet mar csinaltam, nagyon finom, es nagyon mutatos. Viszem! |
| |
|
|
|
hozzávalókat összegyúrjuk, közepét benyomjuk, Papírszalvétára, kiszaggatjuk, összegyúrjuk, hozzávalókat, bevagdossuk, szaggatóval, porcukorral, gyümölcsöt, meghintjük, kinyújtjuk, ujjunkkal, megsütjük, benyomjuk, kiszedjük, Rózsafánk, pudingot, helyette, vékonyra, közepébe, porcukor, egymásra, teszünk, mindkét, teszünk, lekvárt, oldalát, liszt, porcukor, csipet, csomag sütőpor, egész tojás, sárgája, kanál tejföl,
|
|
|
|
|