Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy nagyobb lábasban felteszünk 3 liter vizet a fűszerekkel, édesítővel főni.
Megmossuk a gyümölcsöket, a barackot feldaraboljuk, a citromot vékony, negyedelt szeletekre vágjuk.
Beledobjuk az egészet a már 5 perce forró vízbe.
15 percig főzzük, majd a tejjel elkevert pudingot beleöntjük.
2-3 percig forrni hagyjuk (közben kevergetjük), majd levesszük a tűzhelyről.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ráadásul télen sem kell lemondani róla, hiszen fagyasztott vagy konzervgyümölcsből ugyanolyan finom.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
nelken |
2013.01.28. 11:50 (#1) |
|
 |
negyed adag befőtekből készítettem nagyon finom volt, és ízletes! eddig én nem a pudingot használtam, hanem csak liszt és tej keverékkel dusitottam , de igy sokkal ízletesebb.! köszönöm a receptet ! |
| |
|
|
|
nagyobb lábasban, barackot feldaraboljuk, citromot vékony, tejjel elkevert, feldaraboljuk, gyümölcsleves, vaníliapuding, gyümölcsöket, fűszerekkel, kevergetjük, fagyasztott, szeletekre, szegfűszeg, ugyanolyan, Beledobjuk, felteszünk, tűzhelyről, őszibarack, édesítővel, beleöntjük, Megmossuk, citrommal, negyedelt, levesszük, lemondani, lábasban, pudingot, Ráadásul, elkevert, citromot, meggy, szilva, szép nagy őszibarack, citrom, szegfűszeg, cukor édesítő, vaníliás cukor, vaníliapuding,
|
|
|
|
|