Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy szelet közepesen megsózott és beírdalt halat sütőzacskóba teszek.Friss füszereket pl.rozmaring,zsálya,bazsal ikom- melyeket összedarabolok kevés vajon megfonnyasztok és a hal szeletre teszek.Puhára párolom,majd a zacskót felhasítva ropogósra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.01.20 14:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szelet közepesen, zacskót felhasítva, megfonnyasztok, összedarabolok, sütőzacskóba, felhasítva, füszereket, bazsalikom, zöldfűszer, közepesen, megsózott, rozmaring, ropogósra, Fűszeres, szeletre, melyeket, beírdalt, zacskót, rizzsel, párolom, tálalom, Puhára, teszek, zsálya, teszek, csipet, harcsa, szelet, szelet busaharcsa, csipet, marék zöldfűszer,
|
|
|
|
|