Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntjük, és felforraljuk, sóval, borssal ízesítve 20 percig főzzük.
Közben a sütőt 180 fokra előmelegítjük, a megtisztított fokhagymagerezdet pedig szitán átnyomjuk és elkeverjük az olajjal. A kenyérszeleteket megkenjük vele, reszelt sajttal megszórjuk, a sütőben a felső polcra tesszük és megpirítjuk.
A levest tányérokba öntjük, beletesszük a kenyérszeleteket, megszórjuk sajttal, és néhány percig grillezzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet egyébként ezt a levest rántással is sűríteni, és pirított kenyérszeletekkel tálalni. Ha viszont így tennénk, a reszelt sajtot külön adjuk hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, lábosban vajon, erőlevessel felöntjük, kenyérszeleteket megkenjük, felső polcra, levest tányérokba, levest rántással, reszelt sajtot, kenyérszeleteket, kenyérszeleteket, megfonnyasztjuk, előmelegítjük, megtisztítjuk, megtisztított, felforraljuk, beletesszük, erőlevessel, megpirítjuk, elkeverjük, megszórjuk, tányérokba, megszórjuk, grillezzük, felöntjük, rántással, megkenjük, egyébként, átnyomjuk, fokhagyma, pirított, sűríteni, lábosban, evőkanál, csíkokra, hagyma, fehér, alaplé, frissen őrölt bors fekete, gerezd fokhagyma, evőkanál olaj olíva, szelet bagett, reszelt sajt,
|
|
|
|
|