Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Vágd össze apróra a hozzávalókat. (A káposztát gyalulhatod is.) Az uborkát ne hámozd meg, gyönyörű színt ad a salátának. A hagymát kis kockára vágd (mint a pörkölthöz).
Kicsit keverd össze, és sózd be. Hagyd állni jó pár órát, de lehet akár egy éjszakát is. Nyomkodd ki a levét.
Készíts ízlésed szerint salátalevet a szokott módon. (Ecet+víz+cukor) Kicsit borsozd meg a levet és kis olívaolajat is önthetsz bele. Ebbe a lébe tedd bele a kinyomkodott zöldségeket. Elég levet készíts, hogy jól átjárja a lé!
Ne ijedj meg a sok hagymától, nem lesz hagymaízű, csak annyira finom, hogy akár magában is lehet enni, vagy egy kis zsíroskenyér mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtőben kell tartani.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
vicuska25
2012.02.22 09:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát gyalulhatod, szokott módon, lébe tedd, kinyomkodott zöldségeket, fejeskáposzta, zsíroskenyér, kinyomkodott, hozzávalókat, zöldségeket, kaliforniai, kígyóuborka, erőspaprika, salátalevet, vöröshagyma, gyalulhatod, olívaolajat, kelkáposzta, zöldpaprika, pörkölthöz, paradicsom, káposztát, olívaolaj, salátának, hagymaízű, hagymától, Nyomkodd, önthetsz, éjszakát, gyönyörű, szereted, fejeskáposzta, kelkáposzta, darab kígyóuborka, szem zöld paradicsom, sok-sok vöröshagyma nagy, csepp olívaolaj, cukor, ecet, őrölt bors,
|
|
|
|
|