Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát az olajon megdinszteljük. Rátesszük az előtte fél órával besózott, apróra vágott húst. Megfehérítjük, esetleg kicsit jobban megsütjük (én majdnem készre szoktam). A tejszínt a liszttel, az ételízesítővel és a borssal kikeverjük. Utolsó fázisként ráöntjük a húsra, majd jó sok tárkonyt adunk hozzá, végül beleborítjuk a kukoricát és a cukkinikockákat. A legvégén még rottyantunk rajta egyet és el is készült.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon ízletes.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.24 09:58
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon megdinszteljük, borssal kikeverjük, cukkinikockákat, csemegekukorica, megdinszteljük, ételízesítővel, Megfehérítjük, beleborítjuk, rottyantunk, ételízesítő, kikeverjük, pulykahús, Rátesszük, megsütjük, Kukoricás, kukoricát, fázisként, átszitált, fokhagyma, legvégén, liszttel, besózott, tárkonyt, tejszínt, ráöntjük, hagymát, majdnem, esetleg, étolaj, gerezd fokhagyma, hagyma, pulykahús, átszitált liszt, tejszín, csipet, csipet bors, csipet Delikát ételízesítő, cukkini apró kocka, doboz csemegekukorica,
|
|
|
|
|