Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apró kockára vágjuk.
A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és belerakjuk a fűszereket ízlés szerint.
Hozzáadjuk a zúzát és besózzuk, majd felengedjük kb. 5 dl vízzel.
Lassú tűzön főzzük 90 percig úgy, hogy a szaftja jól besűrűsödjön.
Utólag még fűszerezhetjük, hozzáadjuk a tejfölt és még egyszer felfőzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok Rövid csőtésztával tálaljuk .Zöld petrezselyemmel beszórjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.28 14:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apró, zsírt megolvasztjuk, fűszereket ízlés, petrezselyemmel, fűszerezhetjük, fűszerpaprika, megolvasztjuk, besűrűsödjön, csőtésztával, felengedjük, vöröshagyma, beletesszük, Csirkezúza, fűszereket, belerakjuk, Hozzáadjuk, babérlrvél, hozzáadjuk, disznózsír, csirkezúza, felfőzzük, Levesszük, beszórjuk, tálaljuk, besózzuk, üvegesre, étvágyat, pároljuk, kockára, csirkezúza, disznózsír, vöröshagyma, ízlés szerint, bors ízlés szerint, babérlrvél ízlés szerint, fűszerpaprika ízlés szerint, tejföl,
|
|
|
|
|