Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat lemosom, alaposan leitatom róla a vizet és felszeletelem. A szalonna szeleteket ropogósra sütöm, majd kiszedem a zsírból. A májat enyhén megsózom, lisztbe mártom és a szalonna zsírjában, közepes hőfokon megsütöm, mindkét oldalát. Tálalásnál, minden májszeletre fektetek egy sült szalonnát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek krumplipüré illik hozzá és bármilyen savanyúság.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.01.26 17:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat lemosom, szalonna szeleteket, májat enyhén, szalonna zsírjában, sült szalonnát, felszeletelem, krumplipüré, májszeletre, Tálalásnál, szeleteket, savanyúság, zsírjában, szalonnát, bármilyen, ropogósra, szalonna, Marshall, szalonna, megsózom, leitatom, megsütöm, Köretnek, szalonna, kiszedem, alaposan, marhamáj, fektetek, lisztbe, közepes, mindkét, hőfokon, marhamáj, angol szalonna, liszt,
|
|
|
|
|