Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elteltével leitatjuk a levét.
Ezután úgy panírozzuk, hogy minden szelet közepébe egy darabka sajtot töltünk. Forró olajban ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Majonézzel kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
patisszont meghámozzuk, darabka sajtot, zsemlemorzsa, meghámozzuk, félbevágjuk, elteltével, patisszont, kimagozzuk, szeletekre, Majonézzel, panírozzuk, félujjnyi, patisszon, leitatjuk, ropogósra, patisszon, kínáljuk, közepébe, besózzuk, Rántott, darabka, majonéz, töltünk, olajban, szelet, Ezután, Negyed, sajtot, patisszon, tojás, kevés liszt, zsemlemorzsa, sajt, olaj, majonéz,
|
|
|
|
|