Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélesebb csíkokra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát cikkelyekre vágjuk. A burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. A kolbász bőrét lehúzzuk, majd ferdén felszeleteljük. A metélőhagymát megmossuk, és apróra vágjuk. A vajat felolvasztjuk és benne a vöröshagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a burgonyát, néhány percig pirítjuk, majd meghintjük a pirospaprikával és felöntjük a levessel. Beletesszük a kolbászt és a kelt is. 5 percig főzzük és sóval, borssal ízesítjük.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Apróra vágott metélőhagymával díszítjük.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kínai kelt, megtisztított vöröshagymát, burgonyát meghámozzuk, kolbász bőrét, metélőhagymát megmossuk, vajat felolvasztjuk, vöröshagymát üvegesre, pirospaprikával, metélőhagymával, felszeleteljük, metélőhagymát, felolvasztjuk, megtisztított, megtisztítjuk, Kolbászleves, vöröshagymát, pirospaprika, metélőhagyma, vöröshagymát, felkockázzuk, meghámozzuk, Beletesszük, cikkelyekre, vöröshagyma, főzőkolbász, meghintjük, Hozzáadjuk, kimetsszük, díszítjük, hosszában, megmossuk, szélesebb, felöntjük, főzőkolbász, kínai, burgonya, vöröshagyma, liter húsleves, evőkanál pirospaprika, csokor metélőhagyma, evőkanál, csipet fehér bors, csipet,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|