Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítom a kockára vágott szalonnát és a hagymát, majd rádobom a fokhagymát, a paprikát, a chilit, a paradicsomot és a darabolt krumplit, sóval és borssal ízesítem, s felengedem vízzel. Amikor már majdnem készre főtt a krumpli, belefőzöm a felkarikázott virslit és a kolbászt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Foszlós friss kenyérrel az igazi
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben kevés, kockára vágott, darabolt krumplit, felkarikázott virslit, felkarikázott, paradicsomot, vöröshagyma, serpenyőben, ételizesítő, fokhagymát, felengedem, zsiradékon, megpirítom, paradicsom, kolbásszal, szalonnát, virslivel, kenyérrel, fokhagyma, köménymag, belefőzöm, kolbászt, Paprikás, darabolt, paprikát, ízesítem, krumplit, majdnem, krumpli, kockára, nagyobb krumpli, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, paprika, paradicsom, olaj, ételizesítő, bors, köménymag, virsli, füstölt kolbász, chilli paprika,
|
|
|
|
|