Fogás: ital, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Gőz fölött olvasszuk meg a csokoládét.Adjuk hozzá fokozatosan a vörösbort,és keverjük homogén masszává. Lassú tűzön melegítsük fel,majd forraljuk össze egy kicsit.Öntsük pohárkákba.tetszés szerinti hőmérsékleten fogyasztjuk
Az ízélményt tovább fokozhatjuk,fahéj,szsegfüs zeg,és szegfűbors hozzáadásával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Forrón remek lélekmelegítő,hidegen krémpudingként kanalazható finomság.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.14 15:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ízélményt tovább, krémpudingként, kakaótartalmú, hőmérsékleten, lélekmelegítő, hozzáadásával, Borcsokoládé, fokozatosan, fokozhatjuk, szsegfüszeg, kanalazható, fogyasztjuk, melegítsük, szegfűbors, csokoládét, pohárkákba, vörösbort, ízélményt, forraljuk, olvasszuk, csokoládé, szerinti, masszává, keverjük, minőségi, vörösbor, finomság, minőségi vörösbor,
|
|
|
|
|