Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A virsli héját lehúzom és vékonyan felszeletelem.A füstölt tarját ujjnyi vastagságúra szeletelem és apró kockákra vágom A kelkáposztát félbe vágom aztán vékony csíkokra aprítom. A sárgarépát ,petrezselymet felkarikázom,a burgonyát apró kockákra vágom.A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítom,de egészben hagyom.Egy lábasba teszem a zöldségeket és annyi vizet töltök rájuk,hogy jól ellepje őket és még legyen fölöttük egy tíz centis sávban,meg is sózom ,borsozom,hozzáadom a tarja kockákat, majoránnát és a őrölt köményt is.Ha a káposzta már majdnem puha beleteszem a virsli karikákat.
2-3 kanál lisztből, tejfölből és a paprikából habarást készítek és ezzel besűrítem a levest,aztán az egészet összeforralom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
virsli héját, füstölt tarját, kelkáposztát félbe, burgonyát apró, fokhagymát megtisztítom, lábasba teszem, tarja kockákat, őrölt köményt, virsli karikákat, paprikából habarást, egészet összeforralom, petrezselymet, összeforralom, felszeletelem, vöröshagymát, petrezselyem, felkarikázom, kelkáposztát, megtisztítom, vastagságúra, pirospaprika, vöröshagyma, zöldségeket, kelkáposzta, szeletelem, fokhagymát, sárgarépát, paprikából, beleteszem, Frankfurti, majoránnát, majoranna, besűrítem, burgonyát, hozzáadom, karikákat, sárgarépa, kisebb kelkáposzta, virsli, füstölt tarja, szem nagyobb burgonya, pohár tejföl, közepes vöröshagyma, gerezd fokhagyma, sárgarépa, petrezselyem, pirospaprika, evőkanál liszt, majoranna, őrölt kömény, őrölt bors,
|
|
|
|
|