Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajat felmelegítem és a kockára vágott szalonnát kiolvasztom benne.
A kis kockára felvágott hagymát megpiritom a szalonnás zsiradékon.
Ha ezzel megvagyok , akkor teszem bele a csíkokra darabolt húst is, átkeverem az egészet, együtt pirítom tovább.
Fűszerezem sóval és borssal, az aprított paradicsomot és paprikát is beledobom.
Kevés vizet öntök alá és puhára főzöm.
Ha a vizet elfőtte, mindig csak kevéssel kell pótolni.
Pirított tarhonyával , s savanyúval tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Marhahús helyett lehet sertéssel is elkészíteni, de a borssal ne bánjunk óvatosan.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.18 21:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajat felmelegítem, kockára vágott, szalonnás zsiradékon, csíkokra darabolt, aprított paradicsomot, vizet elfőtte, felmelegítem, paradicsomot, tarhonyával, elkészíteni, kiolvasztom, paradicsom, zsiradékon, savanyúval, Fűszerezem, megpiritom, átkeverem, megvagyok, szalonnás, felvágott, beledobom, szalonnát, sertéssel, paprikát, csíkokra, darabolt, aprított, kevéssel, Marhahús, óvatosan, marhahús, szalonna, marhahús, közepes hagyma, olaj vagy zsír, szalonna, paprika, paradicsom, bors,
|
|
|
|
|