Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és félretesszük.
A spárgát meghámozzuk, fél centis darabokra szeleteljük, majd az olvasztott vajon 10 percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, és aki szeretne beletenni, az most rakja bele a szerecsendiót is. Keverjük el a liszttel, tegyük bele a tejet és a tejszínt, és főzzük sűrűre. Keverjük össze a már kész pennével és szórjunk rá sajtot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Paradicsommal és pirított baconnel még ízletesebbé tehetjük!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.29 12:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spárgát meghámozzuk, olvasztott vajon, most rakja, szerecsendiót, Paradicsommal, szerecsendió, félretesszük, meghámozzuk, ízletesebbé, szeleteljük, olvasztott, leszűrjük, darabokra, borsozzuk, Tejszínes, beletenni, kifőzzük, evőkanál, baconnel, pirított, szórjunk, pároljuk, tejszínt, tehetjük, szeretne, Keverjük, pennével, liszttel, Keverjük, csomó spárga, evőkanál liszt, bors, reszelt szerecsendió, penne tészta,
|
|
|
|
|