Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a megtisztított zöldségeket lereszeljük
az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát
rászórjuk a zöldségeket és a lencsét
feltöltjük vízzel, hozzáadjuk a babérleveleket
mikor megfőtt a lencse, sózzuk, borsozzuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
aki nem böjtöl, tejfölet adhat hozzá
|
|
|
|
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
viszlai |
2017.03.07. 22:58 (#1) |
|
 |
Kis kolbászféle v húsos szalonna is jöhet bele - szerintem! De így is finom lehet! |
| |
|
|
|
megtisztított zöldségeket, olajon megfuttatjuk, apróra vágott, babérleveleket, cikkfokhagyma, megtisztított, petrezselyem, megfuttatjuk, zöldségeket, LENCSELEVES, lereszeljük, zöldségeket, fokhagymát, babérlevél, feltöltjük, hozzáadjuk, bármilyen, rászórjuk, sárgarépa, borsozzuk, tejfölet, hagymát, lencsét, megfőtt, vízzel, sózzuk, böjtöl, vágott, hagyma, kiló bármilyen lencse, murok sárgarépa, petrezselyem, szelet zeller, hagyma, cikkfokhagyma, babérlevél,
|
|
|
|
|