Fogás: leves, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fácánt megtisztítom , ha szükséges kitokozom és feldarabolom, egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforralom, a habját leszedem, majd beleteszem a köménymagot, a borsot és a borókabogyót, kb félóráig főzöm majd beleteszem az ételízesítőt is. A habját folyamatosan szedem amíg szükséges. Kb egy óra elteltével beleteszem a megtisztított zöldségféléket is. (fehérrépa, sárgarépa, zeller, karalábé, petrezselyemzöld, vöröshagyma) Majd lassú tűzön kb még két órát főzöm. A húslevest mindig annyira lassú tűzön kell főzni, hogy éppen csak pezsegjen akkor lesz szép tiszta. Egy fazékban vizet forralok teszek bele egy kávéskanál sót és beleöntök egy zacskó leves tésztát, megfőzöm, végül jól lecsepegtetem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.02.26 14:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fácánt megtisztítom, fazékba teszem, habját leszedem, habját folyamatosan, megtisztított zöldségféléket, húslevest mindig, fazékban vizet, zacskó leves, petrezselyemzöld, zöldségféléket, lecsepegtetem, megtisztított, megtisztítom, ételízesítőt, folyamatosan, feldarabolom, borókabogyót, ételízesítő, levestészta, felforralom, borókabogyó, vöröshagyma, köménymagot, beleteszem, elteltével, kávéskanál, beleteszem, kávéskanál, kávéskanál, kávéskanál, beleteszem, fehérrépa, beleöntök, pezsegjen, egész fácán, csomag vegyes zöldség, kávéskanál köménymag, kávéskanál bors, kávéskanál borókabogyó, kanál ételízesítő, csomag levestészta,
|
|
|
|
|