Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A jégsalátát vágjuk kis kockákra. A borsót párolóedényben megpároljuk. A pritamint vágjuk kis kockákra. A hagymát vékonyan szeleteljük le. A juhsajtot szintén vágjuk kis kockákra.
Az öntethez keverjük ki a mézet, a mustárt, és az olajt habverővel.
Olyan lesz az állaga, mintha majonézt készítenénk.
Sózzuk, borsozzuk, citromlével ízesítsük, majd a tejszínnel dúsítsuk.
A salátákat keverjük össze, öntsük le az öntettel, majd friss petrezselyemmel szórjuk meg.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejallergiások juhsajt helyett tehetnek rá grillezett füstölt tofut, az öntethez pedig használhatnak szójatejszínt.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
jégsalátát vágjuk, borsót párolóedényben, pritamint vágjuk, hagymát vékonyan, juhsajtot szintén, öntethez keverjük, olajt habverővel, tejszínnel dúsítsuk, salátákat keverjük, öntethez pedig, petrezselyemmel, párolóedényben, Tejallergiások, szójatejszínt, használhatnak, petrezselyem, készítenénk, citromlével, szeleteljük, megpároljuk, habverővel, tejszínnel, jégsalátát, grillezett, Zöldborsós, borsozzuk, ízesítsük, juhsajtot, salátákat, pritamint, zöldborsó, jégsaláta, jégsaláta, félkemény, vékonyan, kockákra, jégsaláta, zsenge zöldborsó párolva, pritamin paprika, kisebb lila hagyma, félkemény juhsajt, csokor petrezselyem, dijoni mustár, csipet, bors, citrom leve, olíva olaj, tejszín,
|
|
|
|
|