Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A port elkeverem a cukorral, majd először kevés, később az összes tejjel. Habverőgéppel jól felverem. A tortabevonót gőz fölött megolvasztom és elkeverem az olajjal. Egy felfelé táguló formába történik a rétegek lerakása soronként, majd jól kifagyasztom. Tálaláskor forró vízbe mártom a formát, majd kiborítom. Jöhet rá a tejszínhab, majd a többi díszítőelem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Otthon könnyen elkészíthető, ugyanolyan finom mint a bolti, sokkal kiadósabb (én dupla adagot szoktam készíteni) és persze nagyon finom!
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 08:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
ajoli51 |
2016.08.04. 13:08 (#1) |
|
|
Én már régen csinálom,nagyon finom,én amibe a méteres kalácsot sütöm(nem jut eszembe a neve)azt fóliázom ki és abba teszem,ha megfagyott,átteszem nejlon zacskóba,kevesebb helyet foglal. |
| |
|
|
|
port elkeverem, összes tejjel, felfelé táguló, rétegek lerakása, többi díszítőelem, Habverőgéppel, kifagyasztom, tortabevonót, elkészíthető, megolvasztom, tortabevonó, díszítőelem, ugyanolyan, tejszínhab, tejszínhab, Tálaláskor, elkeverem, elkeverem, soronként, kiborítom, kiadósabb, készíteni, Vienetta, felverem, evőkanál, történik, evőkanál, porcukor, cukorral, lerakása, szoktam, csomag tejszínhab pótló, evőkanál porcukor, tábla tortabevonó, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|