Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajon megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a lereszelt fokhagymákat (vöröshagymás-fokhagymás rántás). Feloldjuk a húsleveskockát a vízben és felöntjük vele a rántást. Fűszerezzük, majd ha összeforrt, hozzáadjuk a főzőtejszínt és 1-2 percig forraljuk. Botmixerrel átturmixoljuk hogy sima, krémes legyen. Tálalásnál, pirítós kockákat teszünk bele és sajtot reszelünk rá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.20 18:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lereszelt fokhagymákat, húsleveskockát, átturmixoljuk, húsleveskocka, vöröshagymát, fokhagymákat, főzőtejszínt, vöröshagymás, szerecsendió, főzőtejszín, megpirítjuk, vöröshagyma, Botmixerrel, Fűszerezzük, ételízesítő, fokhagymás, hozzáadjuk, összeforrt, Tálalásnál, hozzáadjuk, reszelünk, felöntjük, fokhagyma, kockákkal, forraljuk, lereszelt, Feloldjuk, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, liszt, főzőtejszín, ízlés szerint, ízlés szerint bors, ízlés szerint ételízesítő, csipet szerecsendió, csipet kakukkfű, sajt, szelet kenyér, húsleveskocka,
|
|
|
|
|