Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemájat megmosom, félbe vágom. Egyesével a bacon-be csomagolom. Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba sorakoztatom őket, és 220 fokon megsütöm. A májat ízlés szerint fűszerezhetjük, de a sót kerüljük el, mert kemény lesz a máj. Burgonyapüré illik hozzá a legjobban, de rizzsel is nagyon finom. Én füstölt bacon-t használtam, nem tettem hozzá semmilyen fűszert.
Nagyon finom, laktató étel. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csomagolás előtt a májat egy kis majorannával lehet ízesíteni.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemájat megmosom, bacon-be csomagolom, májat ízlés, fűszerezhetjük, majorannával, sorakoztatom, Burgonyapüré, csirkemájat, Kiolajozott, csomagolom, Csomagolás, használtam, csirkemáj, csirkemáj, ízesíteni, legjobban, semmilyen, Egyesével, kerüljük, megmosom, étvágyat, megsütöm, jénaiba, szerint, laktató, Baconba, rizzsel, tepsibe, fűszert, csirkemáj, bacon, olaj, bors,
|
|
|
|
|