Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A foghagymát cikke, szedjük,megtisztítjuk majd fokhagymatörőn áttörjük.Sózzuk ,és két kanál olaj hozzáadásával krémet készítünk.
A gombafejeket jól megmossuk,majd egy magas falú serpenyőben négy kanál forró olajban kisütjük.Miután kissé megpirultak, hozzáadjuk a fokhagymakrémet valamint a felaprózott petrezselyemzöldet. Végül ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mikor legalább félig megsültek a gombafejek , tehetünk reá kevés túrót, hogy amíg a gomba megsül ,olvadjon meg kissé a túró.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.24 22:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
foghagymát cikke, magas falú, fokhagymakrémet valamint, gomba megsül, petrezselyemzöld, fokhagymakrémet, fokhagymatörőn, hozzáadásával, megtisztítjuk, gombafejeket, megpirultak, serpenyőben, felaprózott, Fokhagymás, foghagymát, gombafejek, hozzáadjuk, fokhagyma, készítünk, borsozzuk, megsültek, megmossuk, olvadjon, áttörjük, tehetünk, kisütjük, valamint, legalább, olajban, szerint, kisebb gomba, friss petrezselyemzöld, olaj, bors,
|
|
|
|
|