Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet lapjába felvágom ,s két fólia között kissé kiklopfolom .
a szeleteket sózom és borsozom , majd a hűtőbe rakom .
A töltelékhez a vajat,citromlét, tárkonyt, mustárt, borst,sót összekeverem.
Becsomagolom fóliába, összehengergetem.
Kb: 10-20 percre a mélyhűtőbe rakom , hogy tudjam majd formálni.
A fűszervajat 4 felé osztom és a húsokra rakom hosszúkás formában.
Ezután mindegyik szeletett feltekerem aránylag szorosan, megtűzöm ha kell.
Szokásos módon bepanírozom és forró olajban kisütöm .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy finom csirkés étel, amihez saláta , mellé pedig ízlés szerinti köretet lehet tálalni.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.29 22:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet lapjába, szeleteket sózom, hűtőbe rakom, mélyhűtőbe rakom, húsokra rakom, finom csirkés, összehengergetem, zsemlemorzsa, csirkemellet, Becsomagolom, összekeverem, töltelékhez, tárkonyzöld, kiklopfolom, bepanírozom, fűszervajat, szeleteket, mélyhűtőbe, feltekerem, csirkemell, csirkemell, mindegyik, citromlét, szeletett, hosszúkás, szorosan, étvágyat, citromlé, megtűzöm, borsozom, Szokásos, tárkonyt, csirkemell, bors, citromlé, pici tárkonyzöld, ízlés szerint mustár, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|