Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megpirítjuk és rádobjuk a darált húst. Megsózzuk, a zúzott fokhagymát beletesszük és ezzel együtt megpirítjuk. Miután a hús megpirult, hozzáöntjük a vizet, a paprikát, a gulyáskrémet, a mustárt, a paprikakrémet és összefőzzük. Közben a tésztát kifőzzük és a sajtot lereszeljük. A tésztát összekeverjük a hússal, ezután egy jénai tálba tesszük és sajttal jól megszórjuk, majd ezután rásütjük. Előmelegített sütőbe tesszük, 200-220 °C-on sütjük, 10-20 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.22 21:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megpirítjuk, darált húst, zúzott fokhagymát, tésztát kifőzzük, sajtot lereszeljük, tésztát összekeverjük, jénai tálba, összekeverjük, paprikakrémet, Előmelegített, gulyáskrémet, paprikakrém, megpirítjuk, beletesszük, megpirítjuk, hozzáöntjük, lereszeljük, mindenkinek, összefőzzük, kávéskanál, fokhagymát, megszórjuk, gulyáskrém, Megsózzuk, megpirult, fokhagyma, kifőzzük, paprikát, rádobjuk, rásütjük, hagymát, mustárt, paprika, darált, paprika, kávéskanál, hagyma, gerezd fokhagyma, étolaj, csomag tészta, sajt, kevés gulyáskrém, kevés mustár, kevés paprikakrém,
|
|
|
|
|