Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposzta nagyobb leveleit levesszük, leforrázzuk, majd kihűtjük.
A maradék káposztát lereszeljük, 10 dkg zsírban megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk.
Ezt hozzákeverjük a darált húshoz, majd hozzáadjuk a főtt rizst, és sóval, borssal ,majorannával ízesítjük.A 2 tojással óvatosan összekeverjük..
A leforrázott levelekbe belegöngyöljük a tölteléket, és zománcos tepsiben sorba rakjuk. Kevés szerecsendiót reszelünk rá, majd ráöntjük a tejfölt. és megszórjuk reszelt sajttal.
Forró sütőben pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Melegen és hidegen is fogyasztható.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 08:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposzta nagyobb, maradék káposztát, darált húshoz, főtt rizst, leforrázott levelekbe, megdinszteljük, belegöngyöljük, szerecsendiót, összekeverjük, hozzákeverjük, majorannával, szerecsendió, fogyasztható, leforrázzuk, leforrázott, lereszeljük, hozzáadjuk, majorranna, tölteléket, megszórjuk, borsozzuk, levesszük, káposztát, ízesítjük, levelekbe, reszelünk, Káposztás, ráöntjük, tojással, káposzta, kihűtjük, közepes káposzta, darált, főtt rizs, őrölt bors, majorranna, szerecsendió, zsír, reszelt sajt, zsír,
|
|
|
|
|