Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat egy edénybe öntöttem, nagy lángon 10 percet forraltam kavargatva, majd takarékon, lassan bugyogtatva 1 órát főztem. Végül még 10 percet nagy lángon, de ott kell állni mellette. Ez idő alatt besűrűsödött.
Az edényt hideg vízbe állítottam, a tejet kihűtöttem. Sűrű volt, de igazán csak másnapra mutatta meg az igazi arcát, amikor egy éjszakát állt a hűtőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rögtön kihűlés után már ilyen a sűrűsége, mint a képen.
Kis adaggal érdemes próbálkozni, aztán jöhet a duplája is a mennyiségnek!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.11 09:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edénybe öntöttem, edényt hideg, tejet kihűtöttem, igazi arcát, éjszakát állt, hozzávalókat, mennyiségnek, besűrűsödött, bugyogtatva, próbálkozni, kihűtöttem, habtejszín, kavargatva, állítottam, forraltam, takarékon, sűrűsége, öntöttem, mellette, másnapra, éjszakát, Sűrített, mutatta, kihűlés, adaggal, duplája, érdemes, házilag, edénybe, percet, igazán, házi, habtejszín Hulala, cukor,
|
|
|
|
|