Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát szeletekre vágom és kevés olajon megpirítom. Alaposan fűszerezem és addig pirítom, ameddig a leve el nem párolog. A halszeleteket besózom és citromlével bekenem. Lisztbe forgatom és vajon megsütöm, a halszeleteket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst adok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.03.20 23:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát szeletekre, halszeleteket besózom, zöldpetrezselyem, halszeleteket, halszeleteket, citromlével, ételízesítő, Halszeletek, szeletekre, megpirítom, fűszerezem, átszitált, forgatom, pirított, gombával, Alaposan, megsütöm, finomra, ameddig, párolog, besózom, bekenem, Lisztbe, halfile, pirítom, szelet, olajon, Párolt, szelet halfile, átszitált liszt, csipet, citrom, gomba, csipet bors, csipet ételízesítő,
|
|
|
|
|
Bigos
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|