Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A marhahúst lemossuk,és hideg vízbe főni tesszük,majd habját leszedjük és bezöldségeljük. Sóval ,borssal fűszerezzük,majd ha készre főtt, leszűrjük .A felhevített vajon megpirítjuk a karikára vágott hagymát,a savanyú káposztát és a szálasra vágott fehér káposztát.Belekeverjük a pardicsompürét,a babérlevelet,majd a kockára vágott burgonyát.A marhahúst feldaraboljuk és visszatesszük a kész levesbe
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor tejfölt teszünk bele
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.08 13:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
marhahúst lemossuk, felhevített vajon, karikára vágott, savanyú káposztát, szálasra vágott, kockára vágott, marhahúst feldaraboljuk, kész levesbe, paradicsompüré, pardicsompürét, bezöldségeljük, feldaraboljuk, visszatesszük, Belekeverjük, babérlevelet, felhevített, fűszerezzük, vöröshagyma, megpirítjuk, babérlevél, Tálaláskor, káposztát, burgonyát, leszűrjük, leszedjük, marhahúst, marhahúst, káposztát, sárgarépa, fehérrépa, marhahús, káposzta, káposzta, szálasra, fehér káposzta, savanyú káposzta, sárgarépa, fehérrépa, marhahús, vöröshagyma, evőkanál paradicsompüré, burgonya, babérlevél, evőkanál, bors,
|
|
|
|
|