Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a fokhagymát is belekeverem. Fehéredésig pörkölöm,pirospaprikával megszórom 1.5 dl. vizet löttyintek alá ( bár vörös bort is lehet ! ) és félig lefedett fedő alatt közepes lángnál 1 órát főzöm. 1/4 órával a főzés befejezése előtt teszem bele a májat, annak annyi főzés is elég.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nokedlit, vagy kész kagylótésztát főzök mellé köretnek. Savanyú uborkával tálalom.
Finom kadarkát kínálok mellé
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, főzés befejezése, pirospaprikával, Csirkepörkölt, kagylótésztát, Felforrósítom, vöröshagymát, pirospaprika, vöröshagyma, belekeverem, Fehéredésig, kivételével, aprólékból, befejezése, fokhagymát, löttyintek, aprólékot, hozzáadom, fokhagyma, uborkával, készített, megszórom, kadarkát, köretnek, lefedett, borsozom, Nokedlit, pörkölöm, vöröshagyma, evőkanál libazsír, ízlés szerint pirospaprika,
|
|
|
|
|