Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük.
A tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.) A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával és tartármártással kínáljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hamar elkészül és finom is.
Jó étvágyat kivánok hozzá !
|
|
|
|
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
esmeralda |
2012.02.17. 22:51 (#1) |
|
 |
nagyon jo és finom |
| |
|
|
|
hússzeleteket vékonyra, tojást habosra, tekercseket először, tésztában megforgatva, tartármártással, hússzeleteket, burgonyával, feltekerjük, megforgatva, tekercseket, lehéjazott, sertéscomb, megtűzzük, megsózzuk, Debreceni, tésztában, vastagabb, étvágyat, kínáljuk, szorosan, elkészül, kiverjük, hústűvel, liszttel, keverjük, sütéshez, vékonyra, habosra, tekercs, mártjuk, virsli, tojás, liszt, olaj sütéshez, bors,
|
|
|
|
|