Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát egy serpenyőben, zsírjára sütjük. A szalonnadarabokat kiszedjük és a helyére tesszük a sóval, borssal, majorannával fűszerezett combokat. Mindkét oldalukat elősütjük, majd a húst félretesszük. A zsírban megpirítjuk a hagymát és megszórjuk a pirospaprikával. Felöntjük a lecsóval, felforraljuk és visszatesszük a combokat. Közepes lángon, puhára pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.14 18:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnadarabokat kiszedjük, helyére tesszük, húst félretesszük, zsírban megpirítjuk, pirospaprikával, visszatesszük, félretesszük, felforraljuk, pirospaprika, majorannával, megpirítjuk, fűszerezett, serpenyőben, csirkecomb, megszórjuk, csirkecomb, elősütjük, oldalukat, majoranna, kiszedjük, szalonnát, Felöntjük, lecsóval, combokat, combokat, pároljuk, zsírjára, szalonna, Közepes, hagymát, szalonna, bors, csipet majoranna, csirkecomb, hagyma, pirospaprika, üveg lecsó,
|
|
|
|
|