Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot előző nap beáztatjuk.
Sós vízben puhára főzzük a babot.Megpirítjuk a vöröshagymát,hozzáadjuk a darabokra vágott sertéslapockát és megpuhítjuk.Zúzott fokhagymával, majoránnával,pirospaprikáv al sóval,borssal ízesítjük.Annyi vizet öntünk rá,hogy a húst ellepje.Mikor a hús félig puha egy tűzálló tálba egy réteg babot szedünk annyi lével,hogy éppen ellepje,majd meghintjük kukoricaliszttel,erre teszünk egy réteg húst,és tejföllel megöntözzük.Még egy sor bab még egy sor hús amit megkenünk tejföllel,majd utoljára egy sor bab,amelyet behintünk kukoricaliszttel végül annyi lé legyen rajta ,hogy befedje.20-30 percig sütőbe tesszük és átsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
babot előző, darabokra vágott, húst ellepje, tűzálló tálba, réteg babot, réteg húst, kukoricaliszttel, kukoricaliszttel, pirospaprikával, sertéslapockát, kukoricaliszt, sertéslapocka, fokhagymával, majoránnával, Cigánytokány, vöröshagymát, megöntözzük, vöröshagyma, Megpirítjuk, megpuhítjuk, beáztatjuk, meghintjük, hozzáadjuk, ízesítjük, tejföllel, megkenünk, tejföllel, darabokra, behintünk, fokhagyma, majoránna, tarkabab, tarkabab, vöröshagyma, sertéslapocka, gerezd fokhagyma, majoránna, bors, kukoricaliszt, tejföl,
|
|
|
|
|