Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk (én még teszek bele apró zabpelyhet is -ALDI, kék csomagolású-). 30 percre hűtőbe tesszük, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk (nem túl vékonyra, de mivel a sütőportól megemelkedik, nem is vastagra...kb. 1/2-1 cm között legyen), korongokat szaggatunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük (kb. két tepsinyi lesz belőle), s előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Én nem szoktam pirosra sütni, amikor már látom, hogy reped a teteje, egyet kiveszek, s megkóstolom.
Sütési mód:alul-felül sütés
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kókuszreszeléket is lehet beletenni a tésztába, nagyon finom!
Darált dió helyett natúr darált mogyorót.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feherevi
2013.12.19 18:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat alaposan, sütőportól megemelkedik, Kókuszreszeléket, összedolgozzuk, előmelegített, Sütőpapírral, megemelkedik, hozzávalókat, megkóstolom, csomagolású, zabpelyhet, lisztezett, sütőportól, Zabfalatok, kinyújtjuk, szaggatunk, korongokat, zabpelyhet, teáskanál, beletenni, alaposan, kiveszek, mogyorót, tésztába, vékonyra, tepsinyi, vastagra, margarin, darált vagy mogyoró, nádcukor, citrom reszelt héja, margarin vagy, teáskanál sütőpor, tojás,
|
|
|
|
|