Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet, egészen kicsi darabokra aprítom, majd a felforrósított olajon, a húsdarabok mindkét oldalát átpirítom. Ezután aláöntök 1 dl vizet és fedő alatt addig párolom, amíg zsírjára vissza nem sül. Ezután hozzáadom, a közben megtisztított és kis kockákra vágott zöldséget. Ismét fedő nélkül pirítom, majd felöntöm 1 liternyi vízzel. Beleszórom a sót, a borsot és a megmosott, finomra aprított petrezselyemzöld felét. Fedő alatt puhára főzöm. Végül a zöldborsót is hozzáadom, majd a citromlével ízesítem. A megmaradt petrezselyem zöldet rászórom, az edényt a tűzről lehúzom és befedve hagyom állni 10 percig, csak azután tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.02.26 13:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felforrósított olajon, húsdarabok mindkét, közben megtisztított, citromlével ízesítem, megmaradt petrezselyem, tűzről lehúzom, petrezselyemzöld, petrezselyemzöld, felforrósított, csirkemellfilé, megtisztított, csirkemellet, petrezselyem, ételízesítő, citromlével, Beleszórom, zöldborsót, csirkeragu, Zöldborsós, húsdarabok, megmaradt, hozzáadom, átpirítom, zöldborsó, zöldséget, darabokra, megmosott, hozzáadom, aprított, rászórom, kockákra, liternyi, csirkemellfilé, tört fekete bors, citromlé, csokor petrezselyemzöld, zöldborsó, vegyes zöldség, étolaj, csipet ételízesítő,
|
|
|
|
|