Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát kevés olajon megpárolom, amikor készen van hozzáadom az apró csíkokra vágott sonkát.Beleteszem a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, fokhagymát, majd fűszerezem.
Hozzáadom a zsemlemorzsát is, ami összefogja a tölteléket és ezzel töltöm meg a paradicsomokat.Sajtszelete kből kis tappancsokat vágok ki és a paradicsom alá teszem, majonézzel szemeket, szájat és orrot készítek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vendégeknek kiváló előétel.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.04.12 21:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát kevés, apró csíkokra, tejbe áztatott, petrezselyemzöld, Sajtszeletekből, fokhagymagerezd, paradicsomokat, zsemlemorzsát, zsemlemorzsa, tappancsokat, kinyomkodott, díszítéshez, díszítéshez, Vendégeknek, paradicsom, összefogja, fűszerezem, fokhagymát, paradicsom, megpárolom, Beleteszem, majonézzel, tölteléket, paradicsom, majoránna, Hozzáadom, hozzáadom, áztatott, csíkokra, paradicsom, sonka, gomba, száraz zsemle tejbe áztatott, bors, majoránna, evőkanál zsemlemorzsa, fokhagymagerezd, szelet sajt díszítéshez, petrezselyemzöld díszítéshez, olaj,
|
|
|
|
|