Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet összekeverjük a sütőporral, fűszerekkel, a darált dióval.
A vajat és a porcukrot habosra keverjük, azután egyenként beletesszük a tojás sárgáját, lassan beleforgatjuk a lisztkeveréket, a tojás felvert habját, és a cseresznyét.
A tésztát kivajazott, lisztezett formába, tepsibe öntjük, és közepes tűznél, kb. 1 óráig, sütjük.
Ha a közepét kötőtűvel megszúrjuk és a tészta nem ragad rá, megsült.
Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.
Nagyon finom, puha, krémszerű az egész.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Normál tepsi méret!
Cseresznyeérés idején kihagyhatatlan, mert igen finom süti!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.14 13:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet összekeverjük, darált dióval, porcukrot habosra, tojás sárgáját, tojás felvert, tésztát kivajazott, közepét kötőtűvel, Cseresznyeérés, kihagyhatatlan, lisztkeveréket, összekeverjük, beleforgatjuk, cseresznyét, beletesszük, porcukorral, fűszerekkel, megszúrjuk, sütőporral, meghintjük, szegfűszeg, cseresznye, kivajazott, lisztezett, CSERESZNYE, porcukrot, egyenként, kötőtűvel, krémszerű, magozott, sárgáját, keverjük, porcukor, lisztet, cseresznye magozott, porcukor, darált, liszt, tojás, sütőpor, csipet, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg,
|
|
|
|
|