Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A céklát megfőzzük a héjában, hagyjuk kihűlni,majd apró kockára vágjuk Közbe megfőzzük a tojásokat. Félbe vágjuk és kiszedjük belőle a sárgáját ,hogy megtudjuk őket tölteni.
A tojássárgájával jól elkeverjük a céklát , sózzuk ,borsozzuk és hozzáadjuk a citromlevet .Az elkészült krémmel megtöltjük a tojásokat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Jó diétás étel..
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.24 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
céklát megfőzzük, elkészült krémmel, tojássárgájával, citromlevet, elkeverjük, megtöltjük, hozzáadjuk, megtudjuk, tojásokat, megfőzzük, díszítjük, borsozzuk, elkészült, megfőzzük, tojásokat, kiszedjük, kiskanál, Céklával, sárgáját, töltött, krémmel, kockára, hagyjuk, héjában, kihűlni, tölteni, céklát, belőle, cékla, tojás, kiskanál mustár, citrom leve, bors,
|
|
|
|
|