Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy nagyobb fazékban vizet forralunk a fűszerekkel együtt. A meghámozott és négybe vágott körtét beletesszük.
Félpuhára főzzük, pár csepp citromlét adunk hozzá. Továbbá cukor helyett 2 tasak italport kevés vízzel kikeverünk, és hozzáöntjük a leveshez.
Kicsit még összeforraljuk, majd az egészet tejföllel elkevert liszttel behabarjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A habarást én befőttesüvegbe összerázom és így garantáltan csomómentes lesz!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 14:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagyobb fazékban, fűszerekkel együtt, egészet tejföllel, összeforraljuk, befőttesüvegbe, hozzáöntjük, beletesszük, Vilmoskörte, garantáltan, meghámozott, csomómentes, vilmoskörte, fűszerekkel, szegfűszeg, összerázom, kikeverünk, behabarjuk, tejföllel, Félpuhára, citromlét, forralunk, elkevert, leveshez, liszttel, italport, habarást, citromlé, fazékban, italpor, vilmoskörte, csomag körte italpor, pohár tejföl, kevés liszt, szem szegfűszeg, egész fahéj, citromlé,
|
|
|
|
|