Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lencsét megmossuk és 8 dl sós vízben,babérlevéllel ízesítve puhára főzzük.Ha megpuhult a babérlevelet eltávolítjuk, lencséhez pedig hozzákeverjük a vajat.a lisztet és 10 dkg reszelt sajtot.A lencsés masszát kivajazott tűzálló tálba öntjük,tetejére szórjuk a maradék sajtot és előmelegített sütőben 200 C fokon 10-12 perc alatt átforrósítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egytálételnek, köretnek jóízű és különleges.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.29 14:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lencsét megmossuk, babérlevelet eltávolítjuk, lencsés masszát, maradék sajtot, előmelegített, átforrósítjuk, Egytálételnek, babérlevéllel, hozzákeverjük, eltávolítjuk, babérlevelet, Lencsepüré, babérlevél, kivajazott, különleges, megpuhult, lencséhez, megmossuk, trappista, reszelet, tetejére, ízesítve, evőkanál, köretnek, köretnek, evőkanál, lisztet, tűzálló, sajttal, lencsét, reszelet trappista sajt, lencse, babérlevél, evőkanál, evőkanál liszt,
|
|
|
|
|