Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet felforraljuk a vaníliás cukorral és a fahéjrúddal. A rizst hideg vízzel leöblítjük, a tejbe keverjük, és lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes tejet beissza. Ezután elzárjuk alatta a tüzet, letakarjuk, és még kb. 15 percet pihentetjük. Ha kész, kivesszük belőle a fahéjrudat, hagyjuk teljesen kihűlni.
Az epret megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük vagy negyedeljük, kelyhekbe rendezzük, ráhalmozzuk a tejberizst, őrölt fahéjjal és szeletelt mandulával meghintjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mutatós és nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.09 18:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet felforraljuk, vaníliás cukorral, rizst hideg, tejbe keverjük, összes tejet, epret megmossuk, felszeleteljük, felforraljuk, negyedeljük, megpucoljuk, ráhalmozzuk, pihentetjük, fahéjrúddal, tejberizst, leöblítjük, letakarjuk, meghintjük, mandulával, fahéjrudat, kivesszük, Tejberizs, megmossuk, kelyhekbe, rendezzük, szeletelt, elzárjuk, fahéjjal, vaníliás, teljesen, vaníliás, cukorral, keverjük, tej, csomag vaníliás cukor, fahéj, rizs, eper,
|
|
|
|
|