Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajom megpirítom a kisebb kockára felvágott hagymát,rászórom a lisztet és azt is megpirítom .
Pirospaprikát adok hozzá ,kevés húslével felöntöm és összeforralom
A kockára vágott burgonyát is a leveshez adom ,megsózom és borsozom és tovább főzöm.
Amikor a burgonya már félig megfőtt bele teszem a zöldbabot és készre főzöm.
A tejet, cukrot, ecetet / tetszés szerint / beleteszem.
Tálaláskor a levest a tányérokba merem és a tetejére locsolom a tejfölt s megszórhatom apróra vágott petrezselyemmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű és gyors leves.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.25 22:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajom megpirítom, kisebb kockára, kockára vágott, leveshez adom, tányérokba merem, tetejére locsolom, petrezselyemmel, paradicsompüré, összeforralom, Pirospaprikát, zöldbableves, izlésszerint, pirospaprika, megszórhatom, beleteszem, Tálaláskor, tányérokba, megpirítom, megpirítom, burgonyát, zöldbabot, felvágott, húslével, burgonya, tetejére, Egyszerű, felöntöm, burgonya, leveshez, locsolom, húsleves, megsózom, hagyma, liszt, olaj, paradicsompüré, liter húsleves, pirospaprika, burgonya, zöldbab paszuly, pici cukor, ecet izlésszerint, tejföl, bors,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|