Fogás: főétel, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tonhalat sózzuk, borsozzuk és fűszerkeverékkel megszórjuk, félretesszük.
Egy tálat kivajazunk, aljára tesszük a császárszalonnát, meghintjük a lilahagyma karikákkal, rátesszük a halszeleteket, majd sonkaszeletekkel befedjük. Olívaolajjal meglocsoljuk, melyre újabb hagymakarikák kerülnek, sonkás hal következik, és császárszalonna a tetejére.
Sütőben 30 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tonhalat sózzuk, tálat kivajazunk, lilahagyma karikákkal, sonkaszeletekkel, fűszerkeverékkel, császárszalonnát, császárszalonna, császárszalonna, halszeleteket, fűszerkeverék, Petrezselymes, hagymakarikák, meglocsoljuk, félretesszük, Olívaolajjal, burgonyával, megszórjuk, következik, karikákkal, lilahagyma, meghintjük, kivajazunk, lilahagyma, rátesszük, borsozzuk, olívaolaj, befedjük, kerülnek, gépsonka, tonhal, szelet gépsonka, lilahagyma, olívaolaj, bors, fűszerkeverék,
|
|
|
|
|