Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felforrósítom az olajat és az apróra vágott hagymát megfuttatom rajta. Ráteszen a húst és megpirítom. Sózom, borsozom, belekeverem a fokhagymát és 15 percen át párolom. Belekeverem a megtisztított a spenótot. Amikor levelei összeestek, leveszem a tűzről és félreteszem hűlni. Közben, a tésztát sós vízben megfőz9m, majd leszűröm és leöblítem. A tojásokat kikeverem 3 dl tejföllel, a vajjal, majd összekeverem a tésztával és a spenótos hússal. Ha szükséges, még fűszerezem. A sütőt 200 fokra előmelegítem. A tésztás masszát hőálló tálba teszem, a tetejére öntöm a maradék tejfölt, megszórom a reszelt sajttal és a sütőben addig pirítom, amíg szépen megpirul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor még lehet tenni rá egy kis tejfölt...
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.03.24 15:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, tojásokat kikeverem, spenótos hússal, tésztás masszát, tetejére öntöm, maradék tejfölt, reszelt sajttal, sütőben addig, Felforrósítom, megtisztított, összekeverem, előmelegítem, megfuttatom, Belekeverem, vöröshagyma, belekeverem, félreteszem, megpirítom, összeestek, fűszerezem, Tálaláskor, fokhagymát, kikeverem, tojásokat, leöblítem, csőtészta, fokhagyma, tejföllel, tésztával, spenóttal, szükséges, megszórom, spenótos, borsozom, csipet, tojás, tejföl, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, sajt, étolaj, csipet bors, tészta rövid csőtészta, darált, spenót,
|
|
|
|
|