Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A főtt tojások aljából vékonyabb, tetejükből egy vastagabb lapot levágunk.A vékonyabb azért kell,hogy a tálon megüljenek,a vastagabb azért ,hogy a belsejüket kikaparhassuk.A főtt tojássárgáját áttörjük,a krémsajttal simára keverjük,sóval, borssal,porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük.A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk és minden töltött tojásra borítunk egyet.A vajat habosra keverjük,majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomlapok tetejére.
Tálra rakjuk ,petrezselyem levéllel díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Előételnek vagy uzsonnára is kínálhatjuk.Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.31 09:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt tojások, vastagabb lapot, vékonyabb azért, tálon megüljenek, vastagabb azért, belsejüket kikaparhassuk, főtt tojássárgáját, krémsajttal simára, paradicsomokat félbevágjuk, vajat habosra, paradicsomlapok tetejére, paradicsomlapok, paradicsomokat, kikaparhassuk, tojássárgáját, petrezselyem, petrezselyem, kínálhatjuk, díszítéshez, krémsajttal, félbevágjuk, porcukorral, tetejükből, kikaparjuk, Előételnek, megüljenek, paradicsom, belsejüket, pöttyöket, vastagabb, csipetnyi, mustárral, díszítjük, uzsonnára, vastagabb, vékonyabb, vékonyabb, főtt tojás, natur krémsajt, őrőlt bors, kiskanál mustár, csipetnyi porcukor, közepes paradicsom, díszítéshez petrezselyem,
|
|
|
|
|