Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Összekeverjük egy nagy tálban a tojásokat,a vaníliás cukrot,a kristálycukrot és az olajat. Külön tálban összedolgozzuk a maradék alapanyagokat,majd amint összeértek az ízek,egybe öntjük a két edény tartalmát. A masszát kerek tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 170 fokon negyven perc alatt készre sütjük.A répát lereszeljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A végén ízesíthetjük vaníliás-krémsajtos öntettel is.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2013.01.13 22:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagy tálban, vaníliás cukrot, maradék alapanyagokat, masszát kerek, répát lereszeljük, végén ízesíthetjük, szódabikarbóna, kristálycukrot, összedolgozzuk, Összekeverjük, előmelegített, alapanyagokat, tortaformába, ízesíthetjük, lereszeljük, krémsajtos, összeértek, teáskanál, teáskanál, tojásokat, tartalmát, teáskanál, sárgarépa, Répatorta, vaníliás, vaníliás, vaníliás, öntettel, maradék, masszát, mazsola, sütőpor, 50dkg sárgarépa, 15dkg darált, 30dgk cukor, tasak vaníliás cukor, 35dkg liszt, teáskanál sütőpor, teáskanál szódabikarbóna, teáskanál őrölt fahéj, tojás, 10dkg mazsola, olaj,
|
|
|
|
|