Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A jól megmosott, rózsáira szedett karfiolt majdnem puhára főzöm. Ha kihűlt, hagyom szikkadni. Közben, 2 tojássárgájával, 2 dl sörrel és annyi lisztel, amennyit fölvesz, sűrű palacsintatésztát keverek. Gyengén megsózom és késhegynyi pirospaprikát adok hozzá. A fehérjéket habbá verve, óvatosan a tésztához keverem, majd pici olajat is keverek bele. A karfiolt gyengén megsózom, borsozom, aztán lisztbe, majd a sörtésztába forgatom. Bő forró olajban ropogósra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.11 13:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fehérjéket habbá, tésztához keverem, karfiolt gyengén, sörtésztába forgatom, tojássárgájával, pirospaprikát, sörtésztában, tojásfehérje, sörtésztába, fehérjéket, késhegynyi, szikkadni, átszitált, tésztához, megmosott, ropogósra, karfiolt, rózsáira, megsózom, óvatosan, karfiolt, amennyit, megsózom, borsozom, forgatom, étvágyat, gyengén, fölvesz, lisztel, Karfiol, csipet, étolaj, csipet bors, tojás sárgája, tojásfehérje, karfiol, átszitált liszt,
|
|
|
|
|