Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet a cukorral felforraljuk, utána hozzáadjuk
a kakaót, margarint, a vágott diót, és a darabokra tört kekszet,
lisztet, vaníliát és a rumot.
Az egészet összekeverjük, alufóliával bélelt őzgerincbe
tesszük.
Hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
1 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.23 10:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
betty56 |
2012.01.24. 13:12 (#1) |
|
 |
Nagyon szeretem csinálni,mert mutatós és nagyon finom.Én még darabokra vágott zselés cukorkát is teszek bele,attól még szebb,szinesebb és finomabb. |
| |
|
|
|
cukorral felforraljuk, vágott diót, darabokra tört, egészet összekeverjük, összekeverjük, vaniliáscukor, felforraljuk, alufóliával, szeleteljük, őzgerincbe, háztartási, hozzáadjuk, margarint, darabokra, rumaroma, porcukor, cukorral, margarin, vaníliát, tesszük, Szalámi, lisztet, egészet, tesszük, kekszet, bélelt, Hűtőbe, vágott, kakaót, szelet, porcukor, margarin, liszt, kakaó, háztartási keksz, csomag vaniliáscukor, rum vagy rumaroma,
|
|
|
|
|
Kalács
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|